Loopbaan Intermediair: zo haalt u meer uit uw flexkrachten, medewerkers én uw relatie met de opdrachtgever


   Diverse data: zie onderstaand overzicht


  NBBU, De Brand 20, 3823 LJ Amersfoort


  295,- per module of € 850,- voor de leerlijn


  NBBU-leden

 

 

Loopbaan Intermediair: zo haalt u meer uit uw flexkrachten, medewerkers én uw relatie met de opdrachtgever

 

LET OP: OP DIT MOMENT KUNT U ZICH NIET MEER VOOR HET PROGRAMMA LOOPBAAN INTERMEDIAIR AANMELDEN. ZODRA ER NIEUWE PLAATSEN BESCHIKBAAR ZIJN LEEST U DAT OP ONZE WEBSITE OF VIA ONZE NIEUWSBRIEF.

 

Als intermediair heeft u veel flexkrachten aan het werk. De business gaat goed, maar het begint een beetje te kriebelen. “Kan ik er nog meer uithalen"?

 

Hoe gaat u om met de stijgende vraag van opdrachtgevers en het dalende aanbod van flexkrachten? Hoe zorgt u ervoor dat iemand die niet direct past op een vacature de ontwikkeling aan kan gaan om deze toch in te vullen? Hoe vindt u een kwalitatieve oplossing voor uw opdrachtgevers? En hoe behoud ik mijn mensen op kantoor?” Het stimuleren van de leer- en ontwikkelcultuur binnen uw organisatie helpt u hierbij. Hier komt ons succesvolle programma Loopbaan Intermediair om de hoek kijken.

Direct praktisch aan de slag
Vanaf nu bieden wij Loopbaan Intermediair in drie praktisch toepasbare modules aan. U kunt één of meerdere modules volgen zodat het precies in uw drukke schema past. Wilt u zich focussen op uw verdienmodel, dan kan dat. Of denkt u meer baat te hebben bij het binden, boeien en behouden van uw vaste medewerkers en flexkrachten? Geen probleem.

Wilt u volledig Loopbaan Intermediair worden? Volg dan alle modules. Of kies één van de modules ter verdieping. Zo kunt u doen wat bij u en uw organisatie past.

De modules
Loopbaan Intermediair bestaat uit de volgende modules:

  • Module 1 - Maar duurzame inzetbaarheid onderdeel van uw verdienmodel

  • Module 2 – Zo kunt u uw vaste medewerkers en flexkrachten binden, boeien en behouden voor uw flexorganisatie

  • Module 3 - Zo betrekt u uw opdrachtgevers en/of inleners bij duurzame inzetbaarheid van uw flexkrachten

Klik hier voor meer informatie over de individuele modules

Stel zelf samen
Vanaf nu kunt u iedere 3 maanden starten met één van de modules, of u doet ze alle drie. Past het eventjes niet, dan begint u gewoon een paar maanden later.

Alle modules bestaan uit interactieve groepssessies die een dagdeel duren.

Tarieven

  • De kosten voor de losse modules Loopbaan Intermediair bedragen per stuk €295,-
  • Neemt u het pakket Loopbaan Intermediair met alle drie de modules af? Dan betaalt u hiervoor €850,- en krijgt u een extra onderdeel van het programma: individueel advies, cadeau.

Aanmelden
Schrijf u via onderstaande aanmeldbuttons in voor de individuele modules.

In één keer volledig Loopbaan Intermediair worden? Schrijf u dan hier in voor alle drie de modules en profiteer van extra korting en gratis individueel advies.

Programma

 

13:00 - 13:30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

13.30 - 16:30 uur
Training 

 

Schrijf je in

Locatie

 

 

Annuleringsvoorwaarden

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor deze training maar kun je toch niet meer komen? Je kunt je tot 21 dagen voorafgaand aan de cursus kosteloos afmelden. Daarna ben je gehouden aan het betalen van de volledige factuur*. Meld jezelf indien nodig dus tijdig af via de cursusgegevens in je account. Heb je geen eigen account? Stuur dan een verzoek tot annulering. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

Aanvullende annuleringsvoorwaarden voor de afname van de complete leerlijn Loopbaan Intermediair (3 modules):

Let op: Data voor de modules staan vast. Kom de datum die u gekozen heeft u onverwachts toch niet uit? Neem dan contact op het met secretariaat van de NBBU om te kijken of u op een andere datum aan de desbetreffende module kunt deelnemen.

Als er niet voldoende aanmeldingen zijn voor een module, wordt deze naar een nader te bepalen datum verplaatst.

Wordt de training meer dan 2 keer verplaatst? Dan ontvangt u 1/3 van het trainingsbedrag retour

*Annuleringsvoorwaarden zijn alleen van toepassing op betaalde trainingen.

Privacy statement

Als je je aanmeldt voor een training van het Skillslab/NBBU geef je aan op de hoogte te zijn van ons privacy statement. Bij het aanmelden geef je tevens toestemming voor verstrekking van uw gegevens aan de organisatoren.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.