LET OP: OP DIT MOMENT KUNT U ZICH NIET MEER VOOR HET PROGRAMMA LOOPBAAN INTERMEDIAIR. ZODRA ER NIEUWE PLAATSEN BESCHIKBAAR ZIJN LEEST U DAT OP ONZE WEBSITE OF VIA ONZE NIEUWSBRIEF.

Loopbaan Intermediair:

Zo haalt u meer uit uw flexkrachten, medewerkers
én uw relatie met de opdrachtgever

 

Als intermediair heeft u veel flexkrachten aan het werk. De business gaat goed, maar het begint een beetje te kriebelen. “Kan ik nog meer doen? Hoe ga ik om met de stijgende vraag van opdrachtgevers en het dalende aanbod van flexkrachten? Hoe zorg ik ervoor dat iemand die niet direct past op een vacature de ontwikkeling aan kan gaan om deze toch in te vullen? Hoe zorg ik ervoor dat ik een kwalitatieve oplossing vind voor mijn opdrachtgevers? En hoe behoud ik mijn mensen op kantoor?”
Het stimuleren van de leer- en ontwikkelcultuur binnen uw organisatie helpt hierbij.
En daar komt ons succesvolle programma Loopbaan Intermediair om de hoek kijken.

 

Vragen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies

 

 

 

 Meer informatie over de modules

 

Module 1 - Maak duurzame inzetbaarheid onderdeel van uw verdienmodel

We hebben het in deze module over:

 • Vanuit welke visie opereert uw organisatie? Wat zijn de kernwaarden? Oftewel de WHY / purpose van uw organisatie
 • Employee Experience
 • Duurzame inzetbaarheid als onderdeel van het businessmodel
 • KPI’s/focus voor/op Duurzame Inzetbaarheid
 • Interne communicatie: verbinding tussen organisatiedoelen en uitvoering DI

Aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid, zowel voor uw vaste medewerkers als flexkrachten, is niet alleen onderdeel van goed werkgeverschap, het levert ook u ook profijt op. Hoe kun je ervoor zorgen als intermediair dat het niet alleen bij een project of individuele afspraken blijft, maar dat het echt onderdeel wordt van de organisatie en u uw businessmodel anders inricht?

In deze module gaat u de kracht van uw eigen organisatie uitbouwen met het opnemen van duurzame inzetbaarheid. Hoe neemt u iedereen in de organisatie mee en wat levert het precies op? Kijk bijvoorbeeld eens op de rendementstool die Doorzaam heeft ontwikkeld om een beeld te krijgen wat aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid oplevert:

Rendementstool - Doorzaam

Module 2 - Medewerkers binden, boeien en behouden voor uw flexorganisatie

We hebben het in deze module over:

 • Loopbaanpaden
 • Employee Journey
 • HR-processen: vinden, binden, boeien, behouden
 • Omdenken naar skills
 • Instrumenten die u in kunt zetten
 • Ontwikkelingsbehoeften vast/flex

Vaste medewerkers en flexkrachten binden, boeien en behouden voor uw organisatie is van groot belang. Inzet van ontwikkeling op divers vlak is een middel dat daarbij kan helpen.

Hoe zien loopbaanpaden voor de medewerkers eruit en hoe geeft u daar vorm aan? Welke partij kunt u inschakelen om de interventies in te zetten en welke subsidiemogelijkheden zijn beschikbaar? Dat leert u in deze module.

Module 3 - Betrek opdrachtgevers / inleners bij duurzame inzetbaarheid

We hebben het in deze module over:

 • Het gesprek met de opdrachtgever
 • Voordelen van duurzame inzetbaarheid voor de inlener

Duurzame inzetbaarheid van de flexkrachten realiseren is iets wat u vaak samen met de opdrachtgever oppakt. Hoe laat u de opdrachtgever inzien welke belangen er zijn om hieraan bij te dragen op de werkvloer? Hoe ontzorgt u de opdrachtgever door voorafgaand aan de plaatsing scholing aan te bieden?

En, niet in het minst, hoe kun je als intermediair je opdrachtgever ontzorgen door ook met de duurzame inzetbaarheid van het personeel dat direct in dienst is aan de slag te gaan?