Meer uit uw organisatie halen?
Doe nu mee aan Loopbaan Intermediair

 

Laat duurzame inzetbaarheid werken voor uw organisatie! 

Als intermediair heeft u veel flexkrachten aan het werk. De business gaat goed, maar het begint een beetje te kriebelen. “Kan ik er nog meer uithalen? Hoe ga ik om met de stijgende vraag van opdrachtgevers en het dalende aanbod van flexkrachten? Hoe zorg ik ervoor dat iemand die niet direct past op een vacature de ontwikkeling aan kan gaan om deze toch in te vullen?” Het stimuleren van de leer- en ontwikkelcultuur binnen uw organisatie helpt u hierbij.  

 

Vragen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies

 

 

Kijk anders naar de werkenden

In het adviestraject Loopbaan Intermediair, dat in het voorjaar van 2023 weer begint, gaat u hiermee aan de slag en krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het vergroten van het potentieel van de flexkrachten zorgt ervoor dat zij langer voor u kunnen werken in zowel hun huidige functie als in een andere. Hierdoor ontzorgt u uw opdrachtgevers nog beter én bent u een interessante en aantrekkelijke werkgever voor uw flexkrachten. 

Tijdens het traject krijgt u inzicht in het opnemen van duurzame inzetbaarheid in uw businessmodel en hoe u hierover met succes de dialoog met opdrachtgevers en flexkrachten aan kunt gaan. 


Zet de verandering in gang!

In collectieve en individuele sessies begeleidt adviseur Duurzame Inzetbaarheid Hugo Wijtmans u om deze ontwikkeling in uw eigen organisatie in te zetten. Wat past er binnen uw bedrijf en hoe richt u dit in? Tijdens de sessies deelt u ervaringen, successen en uitdagingen  met andere intermediairs. Het traject richt zich op zowel management (u als intermediair) als uitvoering (één van uw interecedenten), omdat we alleen in die combinatie de verandering echt in kunnen zetten. 

 

 

Geïnteresseerd in deelname?
 

 

 Meer informatie

 

Hoe ziet het programma eruit?

In diverse individuele en collectieve sessies ga je samen met adviseur Hugo Wijtmans aan de slag met de implementatie van duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie! 

Voor wie is het project?

Dit adviestraject is voor intermediairs die nog meer willen halen uit hun onderneming en de leer- en ontwikkelcultuur binnen hun organisatie willen verstevigen. Aan het traject neemt ook één van uw intercedenten deel, die op dagelijkse basis met uw flexkrachten werkt.  

Praktische informatie 

De collectieve bijeenkomsten vinden plaats bij de NBBU, De Brand 20 te Amersfoort. 

Kosten
De kosten voor dit adviestraject € 500,-

Aanmelden
Geïnteresseerd in deelname?

 

 

Alle informatie op een rij? Download de brochure