De Groeiende Onderneming

   Dit programma bestaat uit 5 dagen. Zie de data hieronder


  NBBU, De Brand 20, 3823 LJ Amersfoort


  995,-


  DGA's, MT-leden en vestigingsmanagers van organisties die lid zijn van de NBBU

 

 

De Groeiende Onderneming

De leiders van morgen leggen vandaag de basis voor toekomstig succes. Hoe je omgaat met strategische vraagstukken, leer je in het exclusieve leiderschapsprogramma De Groeiende Onderneming. De NBBU ontwikkelde dit programma samen met futuriste Barbara van Veen en businesspartner ondernemerschap Ralph van Dam (Centraal Beheer). 
 

Onderzoek wijst uit dat bedrijven die goed anticiperen op de toekomst liefst 33% winstgevender zijn!

Verspreid over 2023 leer je in 5 interactieve bijeenkomsten van 2 uur:

  • Toekomstbestendige groei realiseren;
  • Kerncompetenties van het ondernemerschap ontwikkelen;
  • Nieuwe ideeën invoegen in je businessmodel.

In elke bijeenkomst komt een specifiek thema aan bod:

Programma

25 april - Bijeenkomst 1 – De arbeidsmarkt van morgen

Wat gebeurt er in ondernemersland hoe kan je daar als ondernemer mee omgaan? Welke competenties horen bij een toekomstgerichte ondernemer en hoe werk je aan het toekomstbeeld van je bedrijf? Jouw persoonlijke verhaal staat voorop met de vraag: hier sta ik, waar wil ik naartoe?

30 mei - Bijeenkomst 2 – Digitalisering ja of nee?

Digitalisering, robotisering, artificial intelligence. Allemaal ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Spring je als ondernemer op elke trein die voorbij komt, of ga je juist uit van offline, de ontmoeting van mens-tot-mens?

26 september - Bijeenkomst 3 – Competentiemanagement / Strategisch HRM

Mensen zijn het kapitaal van je onderneming. Hoe behoud je met strategisch HRM de USP van jouw bedrijf? Hoe bind, boei en behoud je werkenden en word je tegelijkertijd de strategisch HR-adviseur van de opdrachtgever?

31 oktober - Bijeenkomst 4 – Samenwerking als ontwikkelingsstrategie

Als mkb’er kun je niet alles zelf doen, zijn sommige opdrachten te groot, of ligt daar je expertise niet. Door slim samenwerken kan het wellicht wél. Maar hoe ga je slimme partnerschappen aan en met wie?

28 november - Bijeenkomst 5 – Bouwen aan je eigen model

Hoe implementeer je de thema’s uit de eerdere bijeenkomsten tot een realiseerbaar bedrijfsplan? In deze laatste bijeenkomst ga je concreet aan de slag met het bijeenbrengen van alle ideeën in een eigen groeiplan en bespreek je waar je in 2023 en 2024 mee verder gaat.

Vooruitzien is regeren. Leer problemen en kansen herkennen. Sluit je nu aan en gezamenlijk creëren we de perfecte start van 2023!

Investering

Het leiderschapsprogramma De Groeiende Onderneming kost €995,- exclusief btw.

Voor het programma zijn maximaal 35 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan!

Programma

 

5 bijeenkomsten in 2023: 
25 april, 30 mei, 26 september, 31 oktober, 28 november

13:30 - 14:00 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

14:00 - 16:00 uur
Programma

16:00 - 17:00 uur
Gelegenheid tot napraten met een hapje en een drankje

 

Schrijf je in

Locatie

 

 

Annuleringsvoorwaarden

Als je je inschrijft voor deze sessie, dan rekenen we op je komst. We bereiden ons goed voor, zorgen voor de catering en in veel gevallen moeten we anderen teleurstellen omdat het animo voor dit soort sessies groter is dan het aantal plekken dat we hebben. Het is zonde als dit allemaal voor niets is geweest.

Heb je je ingeschreven voor deze training maar kun je toch niet meer komen? Je kunt je tot 21 dagen voorafgaand aan de cursus kosteloos afmelden. Daarna ben je gehouden aan het betalen van de volledige factuur*. Meld jezelf indien nodig dus tijdig af via de cursusgegevens in je account. Heb je geen eigen account? Stuur dan een verzoek tot annulering. Zo kunnen we iemand anders misschien nog blij maken met een plekje.

*Annuleringsvoorwaarden zijn alleen van toepassing op betaalde trainingen.

Privacy statement

Als je je aanmeldt voor een training van het Skillslab/NBBU geef je aan op de hoogte te zijn van ons privacy statement. Bij het aanmelden geef je tevens toestemming voor verstrekking van uw gegevens aan de organisatoren.

Veelgestelde vragen

Vragen over dit evenement? neem eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.