Leerlijnen

 

De NBBU heeft diverse leerlijnen ontwikkeld. In deze leerlijnen worden meerdere
trainingen, masterclasses en workshops gecombineerd. Deelname aan één van deze
leerlijnen is een unieke kans om u nóg completer te ontwikkelen.

 

Vragen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies

 

 

 

De Groeiende Onderneming


De leiders van morgen leggen vandaag de basis voor toekomstig succes. Hoe je omgaat met strategische vraagstukken, leer je in het exclusieve leiderschapsprogramma
De Groeiende Onderneming.

De NBBU ontwikkelde dit programma samen met futuriste Barbara van Veen en businesspartner ondernemerschap Ralph van Dam. Het programma is bestemd voor voor dga’s, MT-leden en vestigingsmanagers. 

 

Loopbaan intermediair


Meer uit uw organisatie halen?
Doe mee aan Loopbaan Intermediair

Als intermediair heeft u veel flexkrachten aan het werk. De business gaat goed, maar het begint een beetje te kriebelen. “Kan ik er nog meer uithalen? Hoe ga ik om met de stijgende vraag van opdrachtgevers en het dalende aanbod van flexkrachten? Hoe zorg ik ervoor dat iemand die niet direct past op een vacature de ontwikkeling aan kan gaan om deze toch in te vullen?” Het stimuleren van de leer- en ontwikkelcultuur binnen uw organisatie helpt u hierbij.  Laat duurzame inzetbaarheid werken voor uw organisatie!


 

 

Trainingen

 


In het Skillslab vindt u een breed scala
aan vakinhoudelijke trainingen voor ondernemers en vakprofessionals. Uw onderneming klaarstomen voor de toekomst kan namelijk niet zonder dat u zichzelf en uw medewerkers helpt ontwikkelen.