LET OP: OP DIT MOMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK U IN TE SCHRIJVEN. IN 2024 VERWACHTEN WIJ OPNIEUW MET EEN GROEP VAN START TE GAAN. OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN DE NBBU

De Groeiende Onderneming

Breek door naar een volgende fase van groei en succes!

De leiders van morgen leggen vandaag de basis voor toekomstig succes. Hoe je omgaat met strategische vraagstukken, leer je in het exclusieve leiderschapsprogramma De Groeiende Onderneming. De NBBU ontwikkelde dit programma samen met futuriste Barbara van Veen en businesspartner ondernemerschap Ralph van Dam. Het programma is bestemd voor voor dga’s, MT-leden en vestigingsmanagers.


Onderzoek wijst uit dat bedrijven die goed anticiperen op de toekomst liefst 33% winstgevender zijn!

 

Vragen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies

 

 

Inhoud programma:

Verspreid over 2023 leer je in 5 interactieve bijeenkomsten van 2 uur:

- Toekomstbestendige groei realiseren;

- Kerncompetenties van het ondernemerschap ontwikkelen;

- Nieuwe ideeën invoegen in je businessmodel.

 

In elke bijeenkomst komt een specifiek thema aan bod, zoals digitalisering, samenwerking als ontwikkelingsstrategie en strategisch HRM. Welke kansen liggen er binnen deze thema’s en hoe pas je deze toe in jouw bedrijf?

Bekijk het volledige programma onderaan deze pagina.

Sprekers

Barbara van Veen

Futuriste Barbara van Veen, verbonden aan TU Delft en Nyenrode Business Universiteit, helpt executives al meer dan 20 jaar hun strategische beslissingen te perfectioneren.

“Het is mijn passie om organisaties te helpen hun zichtveld te verruimen en hun potentieel te optimaliseren.” – Barbara van Veen

Ralph van Dam

Ralph is ondernemer en (mede)oprichter van verschillende internet start-ups en scale-ups. Als Business Partner Ondernemerschap inspireert, adviseert en coacht hij ondernemers en organisaties. Tijdens de groei van de onderneming in goede tijden, maar zeker ook bij het oplossen van uitdagingen in lastige tijden.

Vooruitzien is regeren. Leer problemen en kansen herkennen. Sluit je nu aan en gezamenlijk creëren we de perfecte start van 2023!

Investering

Het leiderschapsprogramma De Groeiende Onderneming kost €995,- exclusief btw.

Voor het programma zijn maximaal 35 plekken beschikbaar. 

 

Geïnteresseerd in deelname?
 

 

 Meer informatie

Hoe ziet het programma eruit?

Bijeenkomst 1 
Wat gebeurt er in ondernemersland hoe kan je daar als ondernemer mee omgaan? Welke competenties horen bij een toekomstgerichte ondernemer en hoe werk je aan het toekomstbeeld van je bedrijf? Jouw persoonlijke verhaal staat voorop met de vraag: hier sta ik, waar wil ik naartoe?

Bijeenkomst 2
Digitalisering, robotisering, artificial intelligence. Allemaal ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Spring je als ondernemer op elke trein die voorbij komt, of ga je juist uit van offline, de ontmoeting van mens-tot-mens?

Bijeenkomst 3

Mensen zijn het kapitaal van je onderneming. Hoe behoud je met strategisch HRM de USP van jouw bedrijf? Hoe bind, boei en behoud je werkenden en word je tegelijkertijd de strategisch HR-adviseur van de opdrachtgever?

Bijeenkomst 4
Als mkb’er kun je niet alles zelf doen, zijn sommige opdrachten te groot, of ligt daar je expertise niet. Door slim samenwerken kan het wellicht wél. Maar hoe ga je slimme partnerschappen aan en met wie?

Bijeenkomst 5
Hoe implementeer je de thema’s uit de eerdere bijeenkomsten tot een realiseerbaar bedrijfsplan? In deze laatste bijeenkomst ga je concreet aan de slag met het bijeenbrengen van alle ideeën in een eigen groeiplan en bespreek je waar je in 2023 en 2024 mee verder gaat.

Praktische informatie 

Voor wie?
Het programma is bestemd voor dga's, MT-leden en vestigingsmanagers van organisaties die lid zijn van de NBBU  

Waar?
De collectieve bijeenkomsten vinden plaats bij de NBBU, De Brand 20 te Amersfoort. 

Kosten
De kosten voor dit adviestraject € 995,-

Aanmelden
Geïnteresseerd in deelname?

OP DIT MOMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK U IN TE SCHRIJVEN. IN 2024 VERWACHTEN WIJ OPNIEUW MET EEN GROEP VAN START TE GAAN. OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN DE NBBU